Wil je zakelijke blogs laten schrijven?

Heb jij ook het advies gekregen om te gaan bloggen? Om je te profileren als expert en zichtbaarder te zijn? Dat is een heel goed advies. MAAR: de kans is groot dat je liever aan het werk bent dan dat je over je werk schrijft. Vandaar dat je je blogs door mij kan laten schrijven. Maar dat niet alleen! Ik bied een complete blogservice aan.

Wat doe ik voor je?

Ik schrijf krachtige teksten voor jouw blogs en maak ze zoekmachinevriendelijk. Na jouw akkoord plaats ik ze op je website, waarbij ik ervoor zorg dat achter de schermen de seo (zoekmachinevriendelijkheid) op groen staat. Als je dat wilt, lever ik ook een copyright-vrije afbeelding bij ieder blog. Jij plaatst de blogs op je social media. Je valt meer op, laat zien waar je voor staat en trekt meer klanten aan.

Waar gaan de blogs over?

Hoe weet ik waar ik over moet schrijven? Jij levert ideeën aan in de vorm van links naar artikelen en websites over onderwerpen waar jij over wilt bloggen. Of je mailt mij in steekwoorden waar je blog over moet gaan en waar ik achtergrondinformatie kan vinden. Of we bellen om je idee te bespreken. Wat voor jou het beste werkt. Ik lees me in en heb het voordeel dat ik vaktaal en onbewuste voorkennis automatisch vermijd. Dat is sowieso goed voor de leesbaarheid van je blogs. Er groeit een efficiënte samenwerking tussen ons, waarbij jij zoveel, of beter gezegd: zo weinig doet als jij wil.

Wil je van tevoren onderwerpen plannen?

Het is handig om een contentplanner te maken. Ik denk graag mee over de onderwerpen. Met een planner ben je er zeker van dat je alle aspecten van je werk goed belicht. Maar het blijft altijd mogelijk om een actueel onderwerp in te voegen natuurlijk.

Wat kost dat?

Een blog kost 85 euro, ex btw. Bij afname van minimaal 10 blogs is de prijs 75 euro ex btw per blog. Minstens 100 euro korting dus! En dat is dan inclusief seo-proof maken, plaatsing op je site, afbeelding en eventueel begeleidende tekst voor social media.

blogs laten schrijven