Wat doe ik?

Het liefste verdiep ik me in een onderwerp en ga er vervolgens kraakhelder over schrijven. Ik schrijf en redigeer teksten over zeer diverse onderwerpen. Toch tekent zich een grote lijn af, namelijk teksten die te maken hebben met onderwijs en educatie.

Wat heb ik gedaan?

Na de studies Nederlands en Literatuurwetenschap haalde ik mijn eerstegraads lesbevoegdheid. Ik werkte tien jaar in het voortgezet onderwijs als docente Nederlands. Daarnaast ontwikkelde en gaf ik cursussen over literatuur in boekhandels en bibliotheken. Tegenwoordig werk ik alweer zo’n tien jaar als freelance tekstschrijver en redacteur.

En verder … ?

Ik woon met mijn man en drie kinderen op een prachtige plek in Noord-Holland, in het dorp Grootschermer. Dat grenst aan natuurgebied de Eilandspolder. De stad is niet ver weg: Alkmaar is een heerlijke fietstocht verderop. Maar daar denken mijn kinderen weleens anders over.